Pretraži

NAPRAVILA SKANDAL: Zorannah se svađala sa radnicima plaže u Budvi

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Naime, kako se saznaje od izvora s lica mesta, Zorannah je u prepodnevnim satima došla na plažu u okviru jednog luksuznog kompleksa i odmah krenula s poziranjem i menjanjem kupaćih kostima na obali, dok se još nije bio okupio veći broj posetilaca.
  – U jednom trenutku njima je prišao jedan od zaposlenih i zamolio ih da prestanu sa slikanjem. Rekao im je da tu nije dozvoljeno fotografisanje ukoliko nisu gosti kompleksa ili ukoliko nisu platile ležaljke, što one u tom trenutku još nisu bile uradile. Zorannah se odmah upustila u raspravu s njim da im ne smeta i da ih pusti da završe s fotkanjem dok nema gužve i dok joj je svetlo dobro – kaže izvor i dodaje:

–  On ipak nije odustao, u jednom trenutku im je zapretio i obezbeđenjem. Drugi ljudi su primetili da se nešto događa, pa su počeli da komentarišu ovaj blam i da joj se smeju. Većeg blama ju je spasla drugarica koja je bila s njom, a koja živi u inostranstvu. Ona je sva pocrvenela od stida, pa je zamolila tog mladića da se smiri i rekla da će ona odmah sve platiti. Znam da je ceh za taj dan bio najmanje 450 evra. To je bio minimalni iznos koji mora da se potroši da bi se dobile dve ležaljke i suncobran, ali i flaša šampanjca, činija s voćem i četiri flašice vode. Video sam kasnije da je sve to okačila na Instagram, ali o blamaži, naravno, nije rekla ni reč – završava  izvor za Kurir.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence