Pretraži

Nakon problema sa komšijom rešio da se iseli iz luksuzne nekretnine: Baka Prase otkrio sve detalje rasprave i odluke koju je doneo (VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Baka Prase ne prestaje da privlači pažnju na društvenim mrežama svojim postupcima, ali i svojim luksuznim načinom života koji je uspeo sebi da obezbedi i u kom uživa sa svojom izabranicom, influenserkom Anjom Bla, sa kojom je krajem prošle godine otpočeo zajednički život.

Par se tada uselio u veliki stan u luksuznom delu Beograda koji se prostire na 300 metara kvadratnih, a čija vrednost iznosi čak dva miliona evra. Međutim, samo nekoliko meseci kasnije došlo je do problema, kada su se komšije koji žive u istoj zgradi požalile na ponašanje jutjubera i zamolile ga da se iseli iz ove nekretnine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Kako je jutjuber ispričao u svom novom klipu, komšije mu zameraju što je previše bučan, uprkos tome što je, kako je naveo, od stanodavca pre ulaska u stan dobio „garanciju“ da komšije neće čuti buku i da im neće smetati.

On je sada u lajv strimu otkrio svojim fanovima da će se iseliti iz stana, te da je razgovarao sa gazdom i da će mu gazda vratiti sav novac koji je dao za depozit.

Ono što je sledeće planirao jeste da se preseli u penthaus gde neće niko moći da čuje kada je jutjuber bučan zbog snimanja svoji klipova.

@balkan_clippers BakaPrase : Selim se u Penta House. #bakaprase #serbia #hrvatska #balkan #sweden#foryou #fypp #fyy ♬ original sound – Balkan_clippers

“Video sam se sa vlasnikom juče, razgovarali smo, ispeglali smo sve, tako da videću, verovatno ću da se selim. Ne mogu tu da mi k***a neki tatin sin što ima lovu i on je sad, znaš ono nešto, ide okolo priča imaće ovaj problem, onaj problem. Samo polako komšija, nećemo da ratujemo. Mislim da ću da nađem neki penthaus brutalan, jer ako sam u penthausu imam ljude samo dole, a dole je uvek bolja izolacija, nego gore, zato što zvuk ide na gore, a ne na dole“, ispričao je Baka u strimu.

Podsećamo, Baka je pre nekoliko dana izneo sve detalje rasprave sa komšijom, koji se požalio na buku koja dolazi iz jutjuberovog stana.

“Došao mi je komšija sinoć, a ja rekao „vlasnik stana je rekao da ja mogu da se dernjam koliko hoću da ništa neće da se čuje“. Pre nego što sam rentao stan trebalo je da mu dam 25 hiljada evra, sve je moglo, može kako hoćeš. Ja mu dajem pare, 25 hiljada evra unapred dam, dva depozita i unapred tri kirije, i u januaru kao “E žali se komšija iznad vas, dao je milion na stan, moraš razumeti. Šta mene briga koliko je on dao na stan, ja sam zakupio stan, mogu ja da kupim ovaj stan ako hoću, ali neću, neću da bacam pare na ovu kanturinu od stana.

On pozove vlasnika i vlasnik kao “Šta sam ja garantovao?“, ja kažem „pa garantovao si da mogu da se derem koliko hoću i da nikome neću smetati“, a on mi odgovara “Što se ti meni ne javljaš tri meseca?“, ja kažem šta ima da ti se javljam, garantovao si da mogu da se derem koliko hoću, na šta je on odgovorio “Pa nisam garantovao da možeš da se dereš kao majmun“. Spustim mu slušalicu, reći ću mu da mi vrati depozit, kaže komšija daću ti i ja pare, pare nisu problem, samo da se iseliš!“, ispričao je Baka tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence