Pretraži

Nakon drame koja je potresla influens svet, konačno lepe vesti: Naša poznata jutjuberka čeka prinovu, otkrila i pol bebe! (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:serbian_youtuber

Nakon drame koju je preživela sa bivšim partnerom, u dom naše poznate jutjuberke konačno su stigle lepe vesti!

Emilija Milojević, fanovima poznatija kao „Serbian youtuber“ već godinama je veoma aktivna na društvenim mrežama, naročito na Jutjubu gde je i započela svoju influens karijeru i stekla veliki broj fanova.

Ona je veliki broj pratilaca dobila zahvaljujući videima u kojima je pokazivala svoj svakodnevni život, porodične momente i kulinarske veštine koje su osvojile mnoge.

Pored njenih Jutjub kanala veliku pažnju privukla je i drama koja je obeležila jedan deo života popularne jutjuberke. Naime, ona je svojevremeno na svom kanalu pričala o svom bivšim partneru i „paklu“ koji je prošla sa njim.

Naime, njen dugogodišnji partner, sa kojim je ima ćerku, je stupio u paralelnu vezu sa njenom najboljom dugaricom, a kada Emilija shvatila šta joj se dešava iza leđa, rešila je da ga ostavi i svoj život započne ispočetka.

Sada je sreća nakon dužeg vremena pokucala i na njena vrata.

Naime, nekoliko godina nakon što je doživela ovu izdaju i razočarenje, influenserka je shvatila da ipak ne želi da odustane od ljubavi, pa je uplovila u novu vezu.

Ove vesti su obradovale njene fanove, ali ni blizu koliko je nedavno sve oduševila vest da je mnogima omiljena influenserka trudna i da čeka svoje drugo dete.

Čestitke povodom srećnih vesti su dolazile sa svih strana, njenim fanovima je bilo drago da je nakon svega sreća pokucala i na njena vrata, a sada su fanovi konačno saznali i kog pola će biti njeno druge dete.

Naime, sada je influenserka na svojim društvenim mrežama snimila ceremoniju otkrivanja pola koja je jako popularna u poslednje vreme. Ona i njen suprug su probali tortu u obliku srca koja je, kako se ispostavilo, unutra bila roze boja.

Ovo je bio jasan znak da Emilija čeka još jednu devojčicu, a oduševljenu se priključila i njena straija ćerke koja po svemu sudeći sa nestrpljenjm čeka da dobije sestru.

Lepe vesti naišle su na oduševljnje kod njenih pratilaca koji su odmah počeli sa čestitkama:

„Predivni ste mi“, „Preslatki ste, čestitam vam od srca, zaslužujete svu sreću sveta“, „Roze tortica“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod klipa na Instagramu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence