Pretraži

NAKON 10 GODINA NAPUŠTAM YOUTUBE: PewDiePie objavio poslednji video (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/PewDiePie

Nakon što je najavio povlačenje sa YouTube-a krajem prošle godine, najpoznatiji jutjuber na svetu, Feliks Kjelberg, poznatiji kao PewDiePie, je objavio video u kojem se oprostio od svoje publike.

——————– Sponsored ——————–


– Uzimam pauzu od YouTube-a. Sledeće godine. Želeo sam da najavio unapred jer sam tako odlučio, umoran sam. Umoran sam. Osećam se veoma umorno.  Ne znam da li možete to da vidite. Tako da znate, početkom naredne godine ću biti odsutan neko vreme – najavio je Feliks u jednom od videa.

PewDiePie važi za jednog od najvećih stvaralaca sadržaja na ovoj platformi zbog čega je stekao svetsku slavu, a u videu kojim je objavio povlačenje je istakao da je vreme da se povuče kako bi imao normalan život budući da je svakodnevno objavljivao nove sadržaje.



U ovom snimke se zahvalio svojim pratiocima koji su ga gledali i istakao da treba malo da se smiri.

– Jedna stvar koji sam shvatio je da vodim da snimam videe i da volim interakciju sa vama. Veoma je zabavno. Ali mislim da je ove godine bilo previše trenutaka u kojima sam želeo da odustanem i odmorim. A onda, vratim se sa 10.000%.

Da podsetimo, PewDiePie je jutjubersku karijeru započeo 2010. godine sa serijalom "Let's play" u kojem je igrao akcione i horor video igrice.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence