Pretraži

,,NAJPAMETNIJE MI JE TO ŠTO SAM KRENULA KOD PSIHOTERAPEUTA“: Ruža Rupić otkrila zbog čega joj je bila potrebna stručna pomoć

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Ruža je na početku razgovora sa našom novinarkom Danicom priznala da ima svog psihoterapeuta.

  • Moja je najpametnija odluka to što sam krenula da idem na psihoterapiju. Mene prati i mlađa populacija, verovatno će sad ovo gledati i slušati. To ništa nije sramota, to je sve normalno pogotovo za mene jer živim jako brzim životom i idem na 300 strana dnevno – rekla je ona.


Jutjuberka je potom otkrila kako ona gleda na strahove u životu.

  • Meni moja psihoterapeutkinja kaže da su strahovi projekcija koju ti imaš, to je samo u tvojoj glavi. To niko drugi ne vidi tako. Strahovi su nešto što te najviše u životu koči – objasnila je ona, pa dodala:

  • Ja imam puno strahova i po tom pitanju sam malo psiho. Momenat kada sam ja počela da ih razbijam i što ja kažem "izašla sam dosta iz svoje zone komfora", pogotovo u proteklih nekoliko meseci. To je stvarno meni donelo dobro.

Više detalja o promociji knjige Marka Srejića, Sari Tkd i Kiji Kockar, saznajte u novom "IDJHOT-u", koji se premijerno emituje na IDJTV Youtube kanalu u ponedeljak u 12 sati, a na IDJTV-u petkom u 18 sati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday. Hair @hairdeki

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic) on Oct 12, 2020 at 10:15am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence