Pretraži

Na mrežama se pojavio lažni profil Irene Drobac, oglasila se i tiktokerka (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/irenadrobac

Irena je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi jedan svoj lažni nalog i otkrila šta rade u njeno ime na društvenoj mreži.



  • Ovo nije moj profil. Prekinite da pravite lažne naloge i da pišete ljudima!!! Odvratno – napisala je ona.

Inače, naša tiktokerka i ranije je imala problema na društvenim mrežama i to kada ju je neko uznemiravao sa lažnog profila sa kog je dobijala uvredljive poruke.

  • Već neko vreme dobijam poruke sa lažnog profila koji konstantno blokiram i svaki put napravi novi sa kog mi piše kako ja rasturam nečiji brak i kako podržavam uništavanje brakova – požalila se ona tada.
Screenshot: Instagram/irenadrobac

Screenshot: Instagram/irenadrobac

 

Podsećamo, poslednjih meseci više poznatih ličnosti, doduše mlađe generacije, prijavljivalo je gotovo identične probleme sa lažnim profilima.

Dok su neki od njih služili manje-više za šalu, naš popularni izvođač Mihajo Veruović Voyage pre nešto više od mesec dana upozorio je fanove da obrate pažnju na jedan profil koji se predstavlja pod njegovim imenom, jer je u pitanju jako ozbiljna stvar.

  • Neko se predstavlja kao deo mog tima i navodno traži devojke za snimanje nekog muzičkog spota. Kao uslov traži fotografije i lične informacije – napisao je Voyage i dodao:

  • Ne delite ni sa kim svoje privatne informacije. Budite oprezni, ne snima se nikakav spot i mi nemamo veze sa tim. Obična prevara, ne nasedajte. Pazite se ljudi, mnogo je bolesnih ljudi na ovom internetu – apelovao je ranije ovaj izvođač.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence