Pretraži

,,MOŽDA NEKAD NEKOM FALI PAŽNJE“: Ena Luna otkrila kako se snalazi u odgajanju dvoje dece (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/enaluna

Ena je odgovarala na pitanja fanova, koje je zanimalo kako uspe da pokloni deci isto pažnje budući da sada ima bebu u porodici.

  • Nije lako, al' je jako. Možda nekada nekom fali moje pažnje, ali se trudim da u svakom momentu dok smo zajedno budem posvećena njima i njihovim potrebama, pogotovo što sam se veoma rano vratila poslu… Ginger najviše ispašta jer sam ranije nju držala 24 sata u rukama, a usput se igrala sa Nastjom, a sada je beba ta koja mi je većinu vremena u rukama – poručila je i dodala:


  • Ona se uvek bori da mi nekako uskoči u zagrljaj i bude mi žao 100 puta što ne mogu svaki put da je uzmem…razmazila sam je kao i bebu, ali sam zaista onog stava da nikada nije dovoljno ljubiti i maziti decu (znate da na nju gledam kao na dete). Kada deca spavaju, onda je naše vreme.

Ena Luna ima veliku pomoć svoje porodice kada je reč o bebi. Budući da su mnoge njene fanove interesovali detalji o prinovi, kao i o tome kako je naslednica Nastja reagovala na Dašu, Ena Luna je ranije progovorila na tu temu i dala priliku Nastji da kaže kako se osećala kada je videla mlađu sestru ispred porodilišta.

  • Bila sam presrećna. Volim je najviše na svetu – rekla je Nastja.
Photo: Instagram/enaluna

Photo: Instagram/enaluna

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence