Pretraži

,,MOJU MAJKU SU PRESRETALA CRNA KOLA“: Uki Q iznela nove detalje o slučaju svoje pretučene sestre! (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/uki_q

Uki je naširoko govorila o ovom slučaju, a sada je iznela nove šokantne detalje. Celo njeno obraćanje putem Instagrama pročitajte u nastavku:

  • Za sve koji me danima pitate vezano za Saru i celu situaciju, ona i beba su sada dobro i konačno mogu da pričam o svemu. Neko vreme nisam mogla da govorim o celom slučaju, jer je advokat smatrao da je u tom trenutku tako bilo najbolje. Takođe nisam želela da bilo ko pogrešno shvati moju odluku da ovo ide javno. Jedini razlozi zbog kojih pričam o ovome je strah od nepravde, strah generalno za moju porodicu. Podizanje svesti o nasilju nad ženama i koliko je god moguće ohrabrivanje žrtvi da se na ovakve stvari ne ćuti nikada! Rekla sam da neću stati i da me ništa neće sprečiti isto tako sam obećala da ću sve što saznam javno reći i ići do kraja. Da se javnost nije toliko digla na noge ništa ne bismo uradili njegov otac bi zataškao i ovaj kao i svaki prethodni slucaj koji su imali, a bilo ih je raznih prema tome. Hvala vam i dužna sam vam bar toliko – napisala je Uki i dodala:
     
Photo: Instagra/uki_q

Photo: Instagra/uki_q

– Damjan je bio priveden kao što znate, međutim nakon nekih desetak dana je pušten, nakon što je Sara dala izjavu u Palati pravde, oni više nisu imali na osnovu čega da ga zadrže, "no comment" na to, ali okej, jer je bio u pritvoru da ne bi mogao da utiče na njenu izjavu. On je uredno nastavio da radi u tatinoj firmi. Njegova izjava je kako saznajemo glasila da je on nju u samoodbrani samo gurnuo! Alo! Tukao je 40 minuta i davio, dok nije izgubila svest, kojom logikom njegov advokat koji je plaćen da ga brani odobri tako nešto, sramotno da se izjavi da je Sara zapravo ta koja je njega tukla i maltretirala… Sara koja ima 20 kilograma sa patikama otprilike, i ako imam video ispred hitne gde dotičnom ne fali diaka sa glave… Sramotno – napisala je tiktokerka.
 

Photo: Instagram/uki_q

Photo: Instagram/uki_q

Pored toga, njena majka je, kako tvrdi Uki, imala neprijatno iskustvo sa kolima koja su imala zatamnjena stakla, a koja su pratila tiktokerkinu majku i sestru.

Moju majku su presretala kola, kada je vozila Saru na preglede i kod advokata marka, crna kola, zatamlJena stakla, nažalost tablice ne znamo, jer im od straha ili šoka nije palo na pamet da pokušaju da slikaju ili zapišu. Takođe su oko kuće kružila neka crna kola, gde nam je jedan čovek savetovao da se postave kamere govoreći nam da poznaje ljude koji budu plaćeni za takve stvari sa svrhom da zaplaše nekoga. Takođe smo došli do informacije da Hadžići žele da promene već postavljenog sudiju i da zahtevaju da bude isti sudija, koji im je već ranije sudio pretpostavljamo kog poznaju lično… – napisala je Uki.

 

Photo: Instagram/uki_q

Photo: Instagram/uki_q

Uki takođe tvrdi da je njegova majka podnela zahtev za starateljstvo, te da želi njenoj sestri da oduzme dete.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence