Pretraži

„MNOGO SE PROMENILA“: Uki Q progovorila o sestri koja je pretrpela porodično nasilje

Influence
0
Photo: Instagram/uki_q

Kao što je poznato, Unina sestra Sara prošla je kroz pravi pakao kada je prijavila svog bivšeg supruga za nasilje u porodici, te ga optužila i da je napao njihovu bebu. Uki je sada otkrila kako se Sara oseća, te kako napreduje sudski proces.

Dobro je, mnogo je bolje. Suđenje se čeka, bilo je sada suđenje za razvod, a sada se čeka za nasilje, to sve mnogo dugo traje – rekla je tiktokerka za prisutne medije i dodala:

Screenshot: Instagram/uki_q

Screenshot: Instagram/uki_q

 

– Šta mogu da joj kažem osim da se čuva i da smo tu za nju. Mnogo se drugačije ponaša, povučenija je, pre je bila slobodnija. On ima zabranu prilaska, ne sme da je kontaktira, tako da nije pokušao ništa – poručila je Kablarova.

Podsetimo, Sara je u septembru doživela porodično nasilje od svog supruga, a detalje ovog incidenta je sa javnošću podelila njena sestra Uki. Saru je prema rečima tiktokerke muž tukao, davio i udarao glavom o pločice.  

Tiktokerka od tada redovno na svom Instagramu profilu objavljuje novine u vezi sa ovim slučajem, a kako je nedavno istakla, ona se neće zaustaviti dok pravda ne bude zadovoljena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence