Pretraži

,,MNOGO PATIM U LJUBAVI“: Sara Stanković iskrena za IDJTV (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: IDJTV

One su i ovaj put pokazale koliko se dobro poznaju, a između ostalog sestre su odgovorile na pitanja poput ,,Koja je veća šopigholičarka", ,,Koja je veća svađalica", ,,Koja će se prva udati", ali najveću pažnju su privikle odgoovorom na pitanje ,,Koja je zaljubljiivje prirode". 



Naime, obe sestre su se usaglasile da je to Sara,  a zatim je Lea i obrazložila. 

– Ovo je sigurno. Uopšte nećemo ni razmatrati ovo. Sara je baš osoba koja može da se zaljubi na prvi pogled i da toliko bude zaljubljena u tu osobu, a ja sam dosta teža za te stvari. Mislim da je Sara bolja u ovome, jer mislim da je super kad si tako zaljubljive prirode i stalno razmišljaš o tome. 

– Ja jesam zaljubljive prirode, stvarno, i imam te neke svoje iluzije u glavi. Imam bujnu maštu i kada viidm nekoga da mi se svidi, ja već vidim kako sam se ja udala. Takva sam, ali sa druge strane, ja mnogo patim u ljubavi zbog toga. Ne treba da se zaljubite tako brzo i tako jako. Tako da smatram da ej Lea pametnija. Smatram da je u životu bolje da držite do sebe. Sada sam bolja nego što sam bila ranije. Ranije je to bilo stvarno strašno – nadovezala se Sara. 

Novo izdanje Quiz-a pogledajte u nastavku. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence