Pretraži

Nakon bolničkih dana, vraća se na scenu: Lux odlučio da se počasti skupocenim četvorotočkašem, pa se prisetio svojih početaka (FOTO)

Influence
0

Popularni jutjuber Luka Bojović, poznatiji kao Lux nakon nekoliko dana provedenih na infuziji dobio je lepe vesti, pa se odmah pohvalio fanovima.

Pre tri dana Lux se putem Instagrama obratio svojim mnogobrojnim pratiocima, pa je otkrio da će dva dana biti „offline“ i to uz fotografiju na kojoj se moglo videti da se influenser nalazi u jednoj zdravstvenoj ustanovi gde je primao infuziju.

I premda je on najavio da će da dva dana biti van društvenih mreža, izgleda da se se njegovo stanje nije popravilo, pa je on sada pokazao da će još jedan dan morati da ostane na infuziji, pa je u opisu fotografije na kojoj se vidi da on i dalje posećuje zdravstvenu ustanovu napisao:

„Dan 3“

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Već prva objava na kojoj se video infleuenser sa infuzijom je zabrinula fanove, a kako se ovo stanje nastavilo, a Lux još uvek nije objavio o čemu je reč fanovi postaju sve zabrinutiji, međutim usled svega, stigle su i lepe vest koje će sigurno pomoći influenseru da se bolje oseća, a koje je on odmah podelio sa svojim fanovima.

Naime, pre nekog vremena on je odlučio da sebe časti novim automobilom, nakon što je svoj stari automobil poklonio jednom od fanova. I premda fanovi nisu znali kada će „stići“ novi automobil, izgleda da je on došao u najbolje moguće vreme, pa je Lux odmah obavestio svoje fanove.

Ipak, iako je radoznalost fanova velika on nije želeo da odmah otkrije o kom automobilu je reč, već je odlučio da ih još malo drži u neizvesnosti, pa ih je izazvao da pogode o koji auto će sledeći voziti, a uz to ih jednom fotografijom podsetio koje automobile je ranije posedovao.

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Na fotografiju su se mogli videti automobili marke BMW, zatim automobil marke Range Rover. Svaki automobil koji je Lux prikazao fanovima tokom godina snimanja je bio skuplji i bolji od prethodnog pa nema sumnje da će i sada nastaviti ovu tradiciju.

Na fanovima ostaje samo da iščekuju da što pre saznaju o kom je automobilu reč, kao i da influenseru požele što brži oporavak.

Podsetimo se, ovaj balans lepih i loših vesti već neko vreme prati Luxa, s obrzirom da je pre nešto više od mesec dana opljačkan tokom svog boravka na Zrću, nakon čega su došle lepe vesti o tome da je postao diplomirani ekonomista, čime se on odmah pohvalio na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence