Pretraži

Poznati par zaradio stotine hiljada evra! Marko Miljković i Luna Đogani otkrili vrtoglavu sumu koju uzimaju od samo jednog posla (FOTO)

Influence
1
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković godinama uspešno grade svoju platformu na društvenim mrežama, a sada je Miljković otkrio koliko je ovaj par do sada zaradio samo na Jutjubu.

Ovaj popularni par će uskoro proslaviti punih 5 godina od osnivanja svog biznisa „Sikter Team“, a poznato je već više od 3 godine oni svoj život prikazuju kroz klipove na zajedničkom kanalu na Jutjubu.

Marko i Luna iza sebe imaju armiju fanova koja sa pažnjom prati svaki njihov korak, kao i odrastanje njihovih ćerkica i skladan porodični život koji vode. Oni dele brojne detalje iz svog privatnog života zbog čega njihovi klipovi privlače veliku pažnju i izazivaju interesovanje publike.

Oni su zahvaljujući svojoj popularnosti do sada sebi uspeli da obezbede nekoliko nekretnina, kao i luksuzne automobile, a Marko je nedavno otkrio i koliko su oni do sada zaradili samo od pregleda na Jujtubu.

Naime, on je podelio fotku analitike sa pomenute platforme i pokazao da je ovaj popularni par od pregleda za tri godine zaradio gotovo 180.000 evra.

„A evo i šta smo zaradili za 100 miliona i 3 godine angažovanja na YouTube-u – nije loše, biće bolje. Hvala najjači naši“, napisao je on uz ovu sliku.

Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Podsetimo, Luna i Marko su danas proslavili njegov rođendan, a tim povodom se influenserka obratila suprugu romantičnim rečima, dok je on najavio još nekoliko bitnih datuma za ovu porodicu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence