Pretraži

Ljubav jača nego ikada! Nakon turbulentnog perioda, Luna Đogani i Marko Miljković jednom objavom otkrili sve o njihovom odnosu (FOTO)

Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković rešili su da kraj avgusta provedu na još jednom odmoru, a jednom zajedničkom fotkom otkrili su sve o svom odnosu.

Poznati par je pre 3 meseca prošao kroz turbulentan period nakon što je Miljković priveden zbog sukoba sa komšijom. On je u pritvoru proveo 48h sati, a za to vreme Luna se držala podalje od medija i provodila vreme sa njihove dve ćerkice.

Iako je nakon svega Marko dao zvaničnu izjavu i ušao u pojedine detalje sukoba, njegova supruga je ostala nema na ovu temu, te iako se vratila svojim redovnim objavama na društvenim mrežama, ona nikada nije prokomentarisala celu situaciju.

Nakon incidenta dosta se spekulisalo i o odnosu bračnog para, nakon čega su se u pojedinim medijima pojavile i vesti da njih dvoje prolaze kroz bračnu krizu. Miljkovići se nikad nisu bavili ovim tračevima, a sada su jednom objavom otkrili pravu istinu o svom odnosu.

Oni su sada otputovali u Crnu Goru, što im nije prvi odmor ovog leta, i podelili fotku iz jednog etno sela. Luna i Marko su se slikali na velikim ljuljaškama kako se drže za ruke. Njihove dve ćerkice su im bile u krilu, a osmesi ovog popularnog para su otkrili da je ljubav jača nego ikada.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Pored toga, Marko je na svom Instagramu podelio kako izgleda njihov dan na plaži sa decom i pokazao pregršt igračaka u pesku.

Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence