Pretraži

Lea Stanković se suočila sa optužbama zbog objave o svojim kućnim ljubimcima

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Lea je otkrila da je jedan od njenih pratilaca komentarisao kako se drugačije ophodi prema rasnom psu i prema onom koji to nije.

  • Ulazim ja na Instagram i čitam poruke. Naletela sam na poruku, gde mi je neko napisao za story kod Koko ili Doli. Koko sedi na stolici, a Doli je dole na podu u restoranu. Koko je napisala nešto u fazonu da kao kraljica sedi na stolici, a vidite gde je Doli. Bukvalno zezanje – rekla je Stankovićeva.

Jutjuberka je potom ispričala kako je tačno glasio taj komentar.



  • Sledi komentar da se tačno vidi kako se ophodim prema psu koji nije rasan i koliko više vodim računa o rasnom psu nego o onom kog sam udomila. Ljudi, ja ne mogu da verujem da se ja nakon šest godina snimanja i obitvanja na društvenim mrežama iščuđavam ovim stvarima – objasnila je.

Lea je istakla da ona voli svoje pse najviše na svetu, ali i da ne pravi razliku između njih.

– Sve bih im dala, da mi se na glavu popnu. Oni su i dalje psi, i dalje žele i vole da budu ponekad na podu. To je potpuno normalno. Doli smo 1000 puta stavili da sedi na stolici, ali to jednostavno nije navikla i ne želi. Obožava da bude u krevetu sa nama, to joj je omiljeno – kazala je i dodala:

  • Šta mi neće reći i da sam rasista među psima? Ako neko voli životinje na ovoj planeti, i onda kada mi neko komentariše koga volim više. Bukvalno šok.

Screenshot: Instagram/lastankovic

Screenshot: Instagram/lastankovic

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence