Pretraži

Lea Stanković otvorila svoj dnevnik i pokazala kakve želje je imala pre 10 godina (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/lastankovic

Naime, kao i svaka devojčica Lea je u detinjstvu pisala dnevnik, a sada, kada ga je nakon deset godina pronašla, odlučila je da snimi videu na Tiktoku u kojem će otkriti svoje tadašnje želje.



  • Upravo sam pronašla svoj dnevnik koji sam pisala pre 10 godina, gde ima mnogo različitih priča, a ono što sam htela da izdvojim i da vam pročitam je deset stvari koje sam želela da ispunim u životu – započela je ona pa pročitala njene tadašnje ciljeve:

  • Tada sam imala 11 godina i prvu stvar koju sam stvarila na listu je da moram da se bavim glumom, nema govora da ne bude tako. Okej, to baš nisam ispunila, ali moj posao je na neki način sličan tome. Druga stvar na listi je bila da ne želim da idem u Prag, već da ostanem kod kuće. Trebalo je tada da idemo na neko porodično putovanje, ali ja sam želela da ostanem sa društvom – iskrena je Lea.

Photo: Instagram/lastankovic

Photo: Instagram/lastankovic

 

Treća želja je možda i najveća, a prema njenim rečima, nije baš ni realna:

  • Želim sa Sarom da snimam film u Njujorku…U, moje želje su stvarno bile baš velike – iznenadila se jutjuberka.

Dalje, ono što je poželela kao devojčica je da glumi u Hariju Poteru, da bude srećna i da ima dečka kome je najbitnija.

  • Iskreno, to i danas želim sebi. Ono što mi je takođe bilo bitno i nalazi se na spisku je da svi, uključujući i mene budu prezadovoljni sa mnom. Da, to je bio period kada sam mislila da moram da budem najboja u svemu – napomenula je Stankovićeva i za kraj pročitala poslednju želju:
@lastankovic

Ljudi sta sam ja sve pisala…. malo me strah sve da citam😂
♬ original sound – Lea Stankovic

  • Poslednja želja mi apsolutno nije jasna, a glasi "Da pronađem čoveka kog sam srela u Parizu"… Ne sećam se koga sam srela, ne znam ništa o tome – kroz smeh je rekla Lea.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence