Pretraži

Lea Stanković otputovala na luksuznu destinaciju, a tamo je sačekalo neprijatno iznenađenje: „Bolje plakati na moru nego kod kuće“

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada influenserka Lea Stanković rešila je sa svojim dečkom ode na odmor, međutim umesto odmora na Ibici dočekao ih je problem koji nisu očekivali.

Lea se na Jutjubu proslavila još u tinejdžerskim godinama, te je intenzivno nastavila da se bavi influensingom nakon čega se njena popularnost prenela i na Instagram i na TikTok. Ona je danas jedna od najuspešnijih mladih influenserki i upravo zbog toga svaka njena objava privlači veliku pažnju.

S obzirom na to, Leina objava pre izvesnog vremena da ima dečka je privukla veliku pažnju njenih fanova. Naime, ona već godinama vešto krije svoj privatni život, pa je zato ova vest toliko iznenadila mnoge.

Iako je sa novim dečkom već neko vreme, ona nije želela da otkrije njegov identitet, međutim nakon što su njihove privatne fotografije isplivale u javnost influenserka je odlučila da javnosti ipak predstavi svog dečka, pa su se tako nedavno zajedno pojavili na jednom događaju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sada je ovaj par odlučio da sebi priušti jedan odmor, pa su se uputili na Ibicu. Lea je odmah obavestila svoje fanove o tome na koju destinaciju su se ona i njen dečko uputili, i dok je influenserka sa nestrpljenjem iščekivala da stigne u luksuzno odmaralište, desila se jedna nepredviđena okolnost koja je malo poremetila njihove planove.

Naime, njih dvoje su stigli na Ibicu, ali njihovi koferi nisu, pa je influenserka ostala samo sa telefonom i kamerom u rukama.

„Plan je bio da sledeći story bude da se ja javim iz svoje preslatke roze sobe ili sa preslatkog roze bazena, međutim, kako stvari u životu ne idu po planu, nama koferi nisu stigli, i to ne samo nama, nisu stigli još nekoliko ljudi iz Srbije koji su imali presedanje preko Ciriha. Neće nam stići ni sutra, stići će prekosutra. Ja kod sebe imam telefon, punjač za telefon, kameru. Bukvalno nemam, pa ni gaće“, požalila se influenserka svojim fanovima.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Ipak, po svemu sudeći, Lea nije dozvoli da joj ovaj događaj pokvari putovanje. Ona je ubrzo krenula u obilazak hotela, gde je videla staklenu sobu za spavanje koja se nalazi ni manje ni više nego na recepciji, a onda je svima pokazala kako je zaista počela da uživa u odmoru, pa je objavila fotografiju gde uživa na doručku, a čak ni informacija da im aerodrom neće refundirati novac za stvari koje budu kupili dok čekaju kofer nije uspela da pokvari njeno raspoloženje.

„Bolje je plakati na moru, nego kod kuće“, našalila se Lea, pa dodala da se na kraju samo nada da će im kofer stići, a fotografije sa ove pustolovine možete pogledati u galeriji ispod.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence