Pretraži

KRUZER VEĆI OD TITANIKA I AJFELOVE KULE: Adriana i Sava krstare najvećim brodom na svetu (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/nobasiccouple

Adriana je pratiocima poznata još od samog početka veze sa Savom Džehverovićem, a prošle godine su njihovu romansu krunisali brakom.



Iako su oboje bili osuđivani zbog velike razlike u godinama, oni su dokazali da je njihova ljubav ogromna i da su u njihovom slučaju godine samo broj.

Poznato je da ovaj mladi bračni par voli da putuje na raličite tropske destinacije, a ovoga puta su se odlučili za krstarenje najvećim kruzerom na svetu koji isplovljava iz Barselone. 

 – Dobro jutro iz ove prelepe tropske i sunčane Barselone. Nalazimo se u luci i to ispred najvećeg broda na svetu – poručili su Adriana i Sava.

Screenshot: Instagram/ adrianakadar

Screenshot: Instagram/ adrianakadar

 

Naziv broda sa kojim će ovaj par da krstari zove se "Wonder of the Seas" koji ima mesta za oko 7000 putnika i 2.300 članova posade. Brod sadrži 16 paluba za upotrebu gostiju, 22 restorana, 4 bazena i 2.759 kabina.

 – Kao što smo najavili ovde ćemo biti dve noći, a ja ću sam da ostanem u Barseloni. Adriana će nastaviti put za Minhen, ali sve u svemu izveštavaćemo vas – rekao je Sava Džehverović.

 S obzirom da su obećali dobar provod, njihovi pratioci se nadaju da će kačiti dosta slika sa velelepnog broda i da će ih obaveštavati o svemu.

 – Dužina našeg broda je 362 metara, a Titanik je bio 269 metara. Čak je i Ajfelova kula manja od kruzera – istakla je Adriana.

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Screenshot: Instagram/adrianakadar

 

Bračni par je nedavno otputovao u Meksiko, odakle su kačili raznovrstan sadržaj sa bazena i ogromnih tropskih plaža. Oni često vole da putuju i obilaze raznovrsne destinacije, kao što su Kapadokija u Turskoj, Hurgada u Egiptu, Milano i mnoge druge zemlje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence