Pretraži

KONAČNO PRIZNALI: Baka Prase i Anja zvanično zajedno!

Influence
0
Screenshot: Instagram/ bakaprase/ anjablaa

Baka Prase je u poslednjih godinu dana intrigirao javnost kada mu se u klipovima i lajv striminzima prikazivala silueta ženske osobe, međutim, lik nikada nije prikazao. Njegovi najverniji fanovi su dosta spekulisali da je u pitanju upravo Anja, ali ni on, a ni ona, nisu nikada priznali ove navode. On je odlučio da za godišnjicu njihovog viđanja napravi klip u kojem će sve da prizna javnosti, ali i da se ujedno zahvali njoj što je bila uz njega u najtežim trenucima. 

Bogdan je objasnio da je njihov odnos započeo kroz "kombinaciju" i neobavezno, ali da su vremenom jedno drugom prirasli za srce i da su počeli da gaje jake emocije. 

S obzirom na to da je prošle godine prošao kroz medijski linč zbog afere "maloletnice", Anja je sve vreme bila uz njega i dokazala mu svoju vernost i podršku. 

U poslednjem videu on je pokazao i svoju emotivnu stranu i suze, jer je ispričao koliko nije bio fer prema njoj u određenim situacijama. 

Klip je za dvanaest sati dobio više od pola miliona pregleda, a fanovi su u komentarima iskazali sreću povodom "novopečenog" para. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence