Pretraži

„Kome da se požalim na svoj život?!“: Lea Stanković otkrila sve o novom izazovu sa kojim se suočila, samo jedan korak je deli od velikog uspeha

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Influenserka Lea Stanković u poslednjih nekoliko meseci često je pominjala svoje obrazovanje, s obzirom na to da se približila kraju fakulteta, međutim ona je sada otkrila da joj je ostala još jedna „prepreka“ na putu.

Lea se još od tinejdžerskih godina uspešno bavi društvenim mrežama i postala je već dobro poznato ime u svetu influensinga. Uprkos tome što već ima izgrađenu karijeru, kao i dobro razrađen biznis sa odećom, influenserka niej zapostavila ni obrazovanje, te je već 4 godine student na jednom prestižnom francuskom univerzitetu.

Ona je došla do kraja studija, a početkom juna je sa svojim pratiocima podelila da je završila i poslednji ispit koji ju je delio od diplomiranja.

„Završila sam zvanično poslednji ispit na fakultetu, ove nedelje u utorak, i onda smo isplanirali da to mora da se proslavi. Tako da, idemo na jedno mini putovanje od 4 dana, videćete gde idemo i sve. Samo sam htela zvanično da vam dam ovu informaciju, doduše, ne znam još uvek da li sam položila, kao po komentarima se nadam da jesam, s obzirom da se na mom fakultetu rezultati čekaju do sredine jula“, podelila je ona tom prilikom sa fanovima.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Međutim, Lea je sada otkrila da ipak nije sve završila kako je i sama mislila, te podelila sve o velikom izazovu pred kojima se našla i iskoristila priliku da se požali svoji pratiocima.

Kome da se požalim ovako u nedelju ujutru ako ne vama na svoj život i trenutno stanje? Molim vas slušajte. Ja mislim da mom fakultetu nema kraja. Znači znate da sam završila ispit, to sve stoji, i dalje čekamo rezultate koji su u julu. Međutim, ja sad imam još nešto, što treba danas da predam, što treba da ima 5000 reči…Ja svih 5000 treba danas da ispišem i da predam večeras. Danas je nedelja, ustala sam u pola 8, ma sve mi se radi, znači sve bih radila, samo ne bih ovo radila“, istakla je ona.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence