Pretraži

„VOLELA SAM SVOJ NOS, ALI SAM HTELA DA KUPIM NOVI“: Uki Q iskreno o estetskim korekcijama, otkrila zašto se odlučila na promenu (VIDEO)

Influence
0
Uki Q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Poznata tiktokerka Mirta Miler je jedna od retkih influenserki koja se probila na strano tržište na ovoj društvenoj mreži.

Mirta važi za beauty influenserku, a na TikToku broji preko 18 miliona pratilaca koji, a većina njenih klipova broje milionske preglede. Zbog svoje popularnosti, ona je odlučila da pokrene i svoj lični podkast, a prva gošća joj je bila koleginica Una Kablar, poznatija kao Uki Q.

Njih dve su prošle brojne teme, od samog influensinga pa do privatnog života, a između ostalog dotakle su se i teme plastičnih operacija.

Kako su obe korigovale nešto na sebi i javno pričale o tome, sada su iznele svoje mišljenje na ovu temu. Poznato je da je Uki Q operisala nos i grudi, te se ponovo iskreno osvrnula na ovu temu i priznala da je nos korigovala iz čistog hira.

„Smara me, samo hoću nešto da se promeni. Ljudi misle da koriguješ nešto ako ti se ne sviđa ili te blam ili si iskompleksiran – većinom da, ali imaš i nas bolesnih što nam je samo dosadno i ne znamo što ćemo sa sobom”, rekla je Una.

“Ja sam svoj nos volela, ali sam se jedno jutro probudila i bila u fazonu da kupim novi nos. Ko će da me spreči?“, završila je ona.

Mirta se takođe osvrnula na svoju korekciju grudi i priznala da se i ona samo jedno jutro probudila i odlučila na jednu promenu.

„Kupila sam s**e, kao, što ne, ako može bolje, što ne, da vidimo malo što ima“, rekla je tiktokerka.

@memecast_podcast OPERISEM SE IZ DOSADE – UKIQ #podcast #mimiermakeup #ukiq #memecast ♬ original sound – Memecast

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence