Pretraži

„JOŠ JEDNA DŽEHVI NA PUTU?“: Adriana Džehverović progovorila o proširenju porodice

Influence
0
adriana kadar
Photo: Instagram/adrianakadar

Za Adrianu i njenog supruga Savu prethodna godin bila je jedna od najlepših, jer su nakon dugogodišnjeg zabavljanja vezu podigli na viši nivo i uplovili u bračne vode.

Influenserka je od tada više puta isticala da je venčanje najlepši momenat u njenom životu i da će ga zauvek pamtiti.– Mogu slobodno da kažem da je to bila najlepša godina u mom životu. Bila sam najsrećnija osoba na svetu jer sam nosila venčanicu iz snova – rekla je Džehverovićeva ranije.

Nakon svadbe, poznati par započeo je i zajednički život, a Adriana je sada od fanova dobila i pitanje da li planiraju da zasnuju porodicu uskoro, tačnije "da li je još jedna Džehvi na putu", na šta je naša šminkerka odgovorila:

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Screenshot: Instagram/adrianakadar

 

  • Ljudi, bez brige. Javiću vam, saznaćete u to ne sumnjajte. Sijam zato što sam presrećna, jer znam da me to čeka – odgovorila je Adriana, koja se potom osvrnula na njen odnos sa Savom.

Par se, prema nejnim rečima retko svađa, a za skladan odnos zaslužno je poverenje i rad.

Screenshot: Instagram/adrianakadar

Screenshot: Instagram/adrianakadar

– Imamo ista interesovanja, radimo na odnosu, sve što nam smeta rešimo kroz priču. Vrlo smo otvoreni jedno prema drugome. Ono što mislim da ubija vezu je monotonija. Gledamo da se nešto dešava, da nam veza ne bude dosadna – zaključila je mlada influenserka, snaja pevačice Teodore Džehverović.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence