Pretraži

JEDVA DA JE BILA PUNOLETNA: Ova poznata jutjuberka je bila žrtva seksualnog nasilja

Influence
0
Screenshot: Youtube/ TheMissHuda

Huda Ali, koja na Jutjubu ima preko 50 hiljada pratilaca, otkrila je putem ove platorme da je žrtva seksualnog zlostavljanja.

Dvadesetdvogodišnja Huda, koja je bosansko-sudanskog porekla, ispričala je u jednom od poslednjih klipova da je sa svega 18 godina doživela seksualno zlostavljanje od strane nepoznatog čoveka, prenosi domaći mediji.

Navela je da se nemila scena dogodila kada je iz Istočnog Sarajeva putovala u Crnu Goru gde joj živi majka.

Tokom obraćanja ljudima koji je prate na Jutjubu, Huda je ispričala da je sedela u polupraznom autobusu koji je vozio čovek koji poznaje njenog oca. To nije bilo dovoljno da bude zaštićena, jer se ubrzo pojavio kondukter koji je stao iznad nje.

Počeo je da joj priča o drugim devojkama koje je posmatrao dok su urinirale, da bi zatim krenuo da je dodiruje po udovima i da se samozadovoljava.

Prema tvrdnjama Jutjuberke, ni odlazak do vozača nije rezultirao bilo čime jer joj je prijatelj njenog oca rekao da “ne može da kontroliše ponašanje svog kolege”. Takođe je dodala da odeća nikako nije znak pristanka i da je ona u tom trenutku bila potpuno neutralno obučena.

“Izgledala sam kao dečak, bila sam bez šminke, sa turbanom i u dukserici”, rekla je ona.

Iako je ubrzo pozvala članove porodice, priznala je da slučaj nikada nije prijavila nadležnima zato što je bila “mlada i glupa”.

“Stidela sam se nečega što nije moja sramota”, navela je Huda i dodala da čovek koji je prema njenim rečima izvršio ovo nedozvoljeno delo, i dalje živi u Istočnom Sarajevu i da ima ćerku koja je u trenutku nemilog događaja imala samo 20 godina.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence