Pretraži

„JEDNA DEVOJKA MI JE SLOMILA SRCE“: Tiktoker Majkl progovorio o vezama i prevarama (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Majkl je veoma popularan na društvenoj mreži tiktok  i važi za jednog od najoraćenijih hrvatskih tktokera, a on je sada za naše kamere rešio da progovori o poslu, ali i privatnom životu.

Iako je najpre istakao da nije zaljubljen, i da često ima veze na jednu noć, priznao je i da mu je jedna devojka slomila srce.

Screenshot: Youtube/IDJTV

Screenshot: Youtube/IDJTV

 

Bila je jedna dobra devojka koju sam upoznao i bio sam spreman sve da uradim zbog nje, da odem u Zagreb zbog nje, da se vratim nazad, vratim dozvolu, da budem u Beogradu zbog nje, ma sve… I onda sam dobio snimak kako se ljubi sa drugim devojkama i likovima za koje znam da nisu moralni – objasnio je tiktoker.

Takođe, dodao je i da nikada ne vara kada je u vezi.

Ljudi misle da sam ja najgori, ali ozbiljno ne bih prevario. Ja da sam sa devojkom osam godina i da mi se svidi neka druga, ja bih nazvao svoju devojku i rekao joj sve. Pošteno – napomenuo je on i dodao da Lores, učesnicu u prvoj sezoni nikad ne bi prevario.

Šta su Mimi i Majkl rekli o blamantnim situacijama na festivalima, da li im je nedada Wajwai dosadan, zbog čega su Mimi i njen dečo sa kojim je bila pet godina prekinuli vezu i da li proveravaju partnerov telefon saznajte u novom izdanju emsiije "Quiz":

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence