Pretraži

„JAKO MI JE BITNO DA IMAM SVOJ ŽIVOT“: Mina Milutinović iskreno o roditeljstvu, otkrila koliko joj se život promenio

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Nakon njegovih angažmana u Americi, Španiji, Italiji i Grčkoj, par je zbog Minine trudnoće odlučio da se vrati u domovinu, te da devojčicu simboličnog imena odgajaju u Srbiji.



Mina je sada po prvi put od porođaja iskreno progovorila o tome kako se snašla u novoj ulozi u kojoj meri joj se život promenio.

Život mi se promenio za 180 stepeni otkada sam postala mama. Promenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najlepše što može da se desi čoveku, tako da se ne žalim – rekla je Mina za Blic.

Ona je otkrila i oko čega joj suprug najviše pomaže.

On je tu za sve koliko može zbog obaveza i svega. Naučio je da menja pelene i hrani bebu. Super se Nemanja snašao u ovoj ulozi. Prosto smo u nekom ritmu od prvog dana, imala sam stručnu pomoć koja nas je naučila kako da sve postavimo otpočetka na svoje mesto. To je ključ, da se od prvog dana uvede neki ritam.

Mina je istakla da joj je ritam prilično promenjen zbog nespavanja i novih obaveza koje su došle sa dolaskom bebe, ali da se sve lako zaboravi zbog količine ljubavi koju sada nosi u sebi.

Kada god vidim to malo stvorenje zaboravim na nesanicu i nespravanje, a imam sreću da mi je beba super, spava od deset uveče do šest ujutru, tako da se sve namestilo.

Mina i Nemanja su nedavno sa bebom bili i na letovanju, a manekenka je podelila otkrila da je i pored svega uspela da sačuva delić svog pređašnjeg života.

Jako mi je bitno da imam svoj socijalni život, da se pojavim na događajima i vidim sa prijateljima. Bitno da je beba zbrinuta. Ona je sa bakama, tako da je u sigurnim rukama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence