Pretraži

JAKNE I KAPUTI KOJI SU HIPNOTISALI INSTAGRAM: Domaće influenserke donose 3 kombinacije koje će biti nezaobilazne ove sezone

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Tokom jeseni teško je napraviti originalne kombinacije, pogotovo zbog boja koje su najčešće tamnije, ali i zbog hladnoće, jer nam uglavnom jakne ili kaputi prekriju odevnu kombinaciju.

Upravo zbog toga, odabiru jakne bi posebno trebalo da posvetimo pažnju, jer će ona tokom hladnijih dana koji predstoje predstavljati prvi modni detalj koji se uočava na nama i upravo pravi odabir ovog modnog komada može da odredi kvalitet celokupne kombinacije.

Ovo zlatno pravilo pozanju i naše influenserke, pa upravo zbog toga one uvek pažljivo vode računa o odabiru pravog kaputa ili jakne.

Anja Bla

Iako nas jesen uglavnom asocira na tamnije boje, influenserka Anja Bla nam pokazuje da su svetle boje savim prihvatljive u hladnijim danima. Ona se upravo opredelila za kaput bele boje, sasvim jednostavan model ukrašen samo crnim dugmadima. Ona je ovaj kaput obukla kao dodatak kombinaciji koju čini bela rolka-haljina iste boje kao kaput i crne duboke čizme na štiklu. Iznad čizmica se vide čarape koje su istog materijala i boje kao i haljina, a sve je upotpunila crnom torbicom. Anja je u ovoj kombinaciji savršeno izpozirala na ulicama Amsterdama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

Dženi Martin

Za prelazni period dok još uvek nismo primorani da se ušaškamo u debele jakne savršeni su i oversize sakoi. Svakako treba iskoristiti priliku dok mogu da se nose umesto jakne, a ovu priliku iskoristila je i Dženi Martin. Ona je za subotnju kombinaciju odabrala bež pantalone i crni kožni top koji je savršeno ukombinovala sa crnom kožnom torbicom. Celu kombinciju influenserka je zaokružila savršenim oversize sakoom u braon boji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenni Martin✨ (@jenniimartin)

 

Marija Žeželj

Za Mariju Žeželj važi da je jedna od najlpših mladih devojaka sa naših prostora, što dokazuju i njene mnogobrojne kamnje sa stranim brendovima, pojavljivanje na svetskim modnim pistama. Ova influenserka i manekenka je nesumnjivo „pokupila“ urbani stil visoke mode, a za jedno fotografisanje Marija je odabrala klasičnu „uličnu“ kombinaciju. Obukla je klasične tamnije farmerke koje je ukombinovala sa crnom majcom i crnom dužom kožnom jaknom koja se savršeno uklapa u kombinaciju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Bez obzira da li ste veći ljubitelji hladnijih ili toplijih dana, zima je pred nama a jakne će biti obavezan odevni komad, zato se što pre treba opremeiti i odbrati prave komade koji će savršeno da se uklapaju uz svaku odavenu kombinaciju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence