Pretraži

„Ja sam izgleda najgluplji lik na svetu“ Baka Prase doživeo nezgodu u novom luksuznom stanu, pa otkrio sve detalje (VIDEO)

Influence
2
Foto: Instgram printscreen/bakaprase

Jedan od naših najpoznatijih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase doživeo je nezgodu u novom stanu, pa detalje dogđaja odmah podelio sa radoznalim fanovima.

Popularni influenser uvek privlači veliku pažnju javnosti, a u poslednje vreme najviše pažnje fanova kada je u pitanju njegov privatni život privlači raskid sa dugogodišnjom devojkom i popularnom influenserkom Anjom Bla.

Naime, nakon četiri godine ljubavi oni su odlučili da prekinu svoju vezu. Razlog raskida je bila Bakina ambicija da bude uspešniji u poslu kojim se bavi i da samim tim zaradi više novca, a kako je naveo veza ga koči na tom putu.

Kako su se njih dvoje početkom godine zajedno uselili u stan od 2 miliona evra, a sada su raskinuli, Baka je odlučio da on bude taj koji će se iseliti iz stana, pa je tako sebi priuštio novo mesto za stanovanje. On je otkrio da će fanovima uskoro snimiti video u kom će detaljno pokazati svoj novi dom, a dok svi sa nestrpljenjem iščekuju taj trenutak, on je sa fanovima podelio doživljaj koji mu se desio u novoj zgradi.

Naime, on je objavio jedan Instagram story na kom je fotografisao sebe, pa napisao:

„Jesam li glup ako izađem bez ključ kartice i onda ne mogu da uđem u stan?“, napisao je on, a u tokom lajva koji je snimio na Jutjubu, je objasnio šta se dogodilo.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

„Ljudi vi ne možete da zamislite šta se meni desilo malopre! Ovako, da ne bih odavao previše, reći ću samo da, da bi se pristupilo mom stanu, potrebna je kartica. Sad neću da kažem kako tačno i za šta, ali, znači neophodna je kartica da bih ušao u stan“, započeo je on, pa dodao:

„Pošto mi sutra ujutru stiže klavir, polukoncertni, ja otišao do lifta da ga izmerim, da izmerim koliko je lift, i da li može klavir da stane u njega. Ja uđem u lift i on se zatvori i ja da kliknem dugme da otvorim, ne može da se otvori. Ja šta ću, morao da zovem Igora da mi donese karticu da otključam. Tebra, ja sam izgleda najgluplji lik na svetu“, objasnio je on.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence