Pretraži

„IZOPERISANI ILI NE, UVEK ĆE NEKO DA PAMETUJE“: Ignjatovićeva na meti kritika zbog svog izgleda (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/marijaignjatovic_

Naime, na društvenoj mreži Instagram jedna osoba je influenserki poručila da bi trebalo da uveća usne, jer su njene prirodne, kako navodi, previše tanke.



Marija važi za nekog ko promoviše prirodni izgled, te redovno objavljuje fotografije bez šminke i fotošopa, a sada je rešila da odgovori na to zbog čega ne želi da radi estetske korekcije.

Kako je rekla u videu koji je okačila na Instagram stori, ti komentari je uopšte ne dotiču:

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

 

  • Kada devojke urade nešto na sebi, onda su silikonjare, kad se ne urade onda ih pitaju što nisu…Ljudima nikad nećete biti dovoljno dobri i uvek će nešto da komentarišu. Ovakve komentare treba zanemariti, a nikako da oni budu povod odlaska na intervencije – poručila je Ignjatovićeva i dodala:
Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

Screenshot: Instagram/marijaignjatovic_

 

Ja sam sebi lepa, tako da ništa ne bih menjala na sebi. Sasvim je u redu saslušati i takve komentare i da prihvatite konstruktivnu kritiku, ali ako se radi isključivo o želji okoline da vam umanje značaj ili ponize, samo produžite dalje. Bili vi izoperisani ili ne, uvek će se naći neko ko će da "pametuje". Živite svoj život – naglasila je ona i poslala važnu poruku svim devojkama koje se suočavaju sa istim ili sličnim komentarima.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence