Pretraži

,,IZGLEDA KAO KINESKI BUTIK“: UkiQ progovorila o odnosu sa Barbi Afrikom i otkrila šta misli o njoj (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

UkiQ je otkrila zanimljive detalje iz svog života, ali se dotakla i TikTok scene, tačnije odnosom sa Barbi Afrikom. Jedan od fanova upitao joj je zbog čega je u svađi sa njom. 

– Mislim nisam u svađi, jer je za svađu potrebno dvoje. Ona ćuti, tako da nisam. Jednostavno nemam problem sa tim da kažem šta mislim. Ako me neko pita, reći ću – rekla je ona.



Tiktokerka je takođe otvoreno priznala šta misli o Barbi Africi.

– Ne mislim ništa lepo, kao kineski butik mi izgleda, jeftino. Ne sviđa mi se način na koji se predstavlja, "fejk" mi je previše i to je to – dodala je ona i objasnila kako se njihov odnos pogoršao:

– To je nastalo tako što sam ja rekla šta mislim o njoj i to je nastalo tako.

Pogledajte emisiju "One on one" i saznajte šta je Una odgovorila na ostala pitanja: ,,Da li će otkriti svoje prezime?", "Da li je ikada razmišljala kako će joj telo izgledati kada ostari zbog tetovaža?", "Da li će snimiti svoju pesmu?", "Koji tiktokeri su joj na block listi?", "Koja tetovaža joj je najdraža?", "Da li će da se smiluje da snima za Youtube?", "Da li svaka njena tetovaža ima značenje?", "Zašto je prodala dušu đavolu?", "Kako je došlo do toga da ona i Sergej budu u spotu za pesmu "Tiktok Instagam"?", "Koliko je dugo sa Segišićem?", "Mišljenje o balkanskoj tiktok sceni?", "Zamišlja li da svoj život provede sa Srdžom?", "Šta bi uradila da joj Barbi Afrika dođe na vrata i pita da se pomire?", "Da li je nekada slagala Sergeja u vezi nečega?", "Šta njeni roditelji kažu na tolike pirsinge i tetovaže?" i "Da li je upisivala fakultet ili planira da ga upiše i koji?"

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence