Pretraži

Ispunio joj sve želje: Ana Rajković danas proslavlja rođendan, suprug joj se obratio emotivnim rečima (FOTO)

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Popularna influenserka i žena proslavljenog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, danas proslavlja svoj 28. rođendan, a tim povodom joj se suprug obratio romantičnom porukom.

Ana i Predrag žive skladnim bračnim životom nešto više od 5 godina, a nedavno su sa svojim pratiocima podelili najlepše moguće vesti, odnosno da će se po treći put ostvariti u ulozi roditelja.

U emotivnom videu snimku, njihova dva sina su otkrila da će uskoro dobiti mlađu sestru, što je influenserki bila velika želja nakon dva dečaka, o čemu je i više puta govorila za medije.

Ana danas proslavlja svoj 28. rođendan, a s obzirom na to da Rajkovići trenutno žive na Majorci, u Španiji, zbog Peđinog angažmana, ona će po svemu sudeći ovaj dan proslaviti intimnom proslavom u krugu porodice.

Brojni Anini prijatelji i porodica su već uveliko krenuli da joj upućuju čestitke na društvenim mrežama, a među njima se našao i njen suprug. On je fotografiju svoje žene podelio na Instagram profilu i napisao kratko „Srećan rođendan živote moj. Volim te najviše“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag)

Njemu je potom Ana u komentaru odgovorila i kroz šalu otkrila da joj suprug ispunjava sve želje.

„Najviše, živote moj. Pa sad nek neko kaže da ne možeš da mi ispuniš sve želje“, našalila se influenserka, aludirajući na svoje drugo stanje, kao i da je dugo priželjkivala upravo ćerkicu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence