Pretraži

ISKREŠIRAO 1.000.000 EVRA: Baka Prase otvorio vrata novog stana, pa pokazao u kakvoj raskoši živi (FOTO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/ bakaprase

U pitanju je nekretnina koja se nalazi u najluksuznijem delu prestonice – Beogradu na vodi, a kako je otkrio u svom videu, stan ima 200 kvadrata i poseduje privatnu teretanu, bazen i dvorište.



 Alo, sirotinjo, ne možete u moje dvorište. Dvorište je bomba, obezbeđenje ludilo, sve je pokriveno kamerama – poručio je Baka Prase u videu, a onda otvorio vrata stana.

Kako se može vidtei na snimku, osim dnevne sobe, stan ima kuhinju i dve terase, ali i čak tri spavaće sobe i tri kupatila.

Screenshot: Youtube/bakaprase

Screenshot: Youtube/bakaprase

 

Bogdan je potom otkrio da je od glavne spavaće sobe napravio svoju radnu sobu, a za enterijer celokupnog stana je uložio oko 700.000 evra.

Stan je opremljen najmodernijom opromenom, belom tehnikom i nameštajem, a ono što se jutjuberu posebno svidelo je pogled sa terase.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

 

  • Ludilo. Pogled je nestvaran. Kakva panorama. Vidi se ceo Novi Beograd i odsjaj u reci – uzbuđeno je govorio on i dodao:

  • U kupatilu imam podno grejanje. Kada je ogromna, obožavam da napravim kupku i da gledam kroz prozor. Glavna priča je radna soba, aliu tu još uvek nisam uneo nameštaj – dodao je Baka.

Screenshot: Youtube/Baka Prase

Screenshot: Youtube/Baka Prase

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence