Pretraži

Irena Drobac iskreno o svojim manama i estetskim korekcijama (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/irenadrobac

Ona je na Instagramu, u okviru opcije story dala obožavaocima mogućnost da je pitaju šta ih zanima u vezi njenog života i karijere.



Tako, ono što ih je najpre zanimalo je koji je njen cilj u životu, a tiktokerka je na ovo pitanje odgovorila sa velikim oduševljenjem.

Screenshot: Instagram/irenadrobac

Screenshot: Instagram/irenadrobac

 

  • Jako lepo pitanje. Više puta sam govorila da je to porodica, jer karijeru možeš graditi i dok imaš nekog pored sebe, zar ne? Tako da mi je porodica na prvom mestu – napisala je Irena.

Dalje, ona je dobila pohvale na račun izgleda i uopšte ličnosti, a ono što su je fanovi upitali je da li ima neku manu koju bi mogla da izdvoji.

Screenshot: Instagram/irenadrobac

Screenshot: Instagram/irenadrobac

 

  • Pa svi mi imamo mane. Prostodušnost! Previše verujem u dobro i mislim da su svi dobri i onda se zeznem po ko zna koji put. Ima ih još, ali ne bih da nabrajam do sutra – našalila se ona.

Irena inače važi za jednu od najatraktivnijih na influens sceni, a popularna mlada tiktokerka nedavno je promenila svoj imidž, kada je svoju dugu plavu kosu ofarbala u crno. Takođe, veliki je fan tetovaža i pirsinga, a sada je otkrila da li bi možda nešto korigovala na sebi i uradila estetki zahvat.

Screenshot: Instagram/irenadrobac

Screenshot: Instagram/irenadrobac

 

  • Za sada ništa – kratko je napisala na Instagramu i time dokazala da je zadovoljna svojim izgledom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence