Pretraži

IMAO JE VIŠE OD 11 MILIONA PRATILACA: Poznati jutjuber poginuo u stravičnoj nesreći

Influence
0
Photo: Instagram/_sergio_panda_

Popularni jutjuber i vlasnik kanala "King of Random", Grant Tompson (38), stradao je u nesreći na paraglajdingu koji je njegova najveća strast.

——————– Sponsored ——————–


Tragičnu vest potvrdila je njegova porodica. Kako strani mediji prenose, Grant je u ponedeljak uveče otišao na paraglajding i od tada se nije vratio kući. Policija je juče pronašla njegovo beživotno telo.

Jutjuber je stradao u Utahu pod nerazjašnjenim okolnostima. Njegov brat Mark otkrio je da se Grant bavio paraglajdinom pet meseci.

Pre toga je takođe uživao u adrenalinskim aktivnostima kao što je skakanje padobranom, ali i u drugim ekstremnim sportovima u vazduhu. 

Grant Tompson je bio veoma uticajan na Youtube-u, gde je imao više od 11 miliona pratilaca. Pre godinu dana je svoj kanal prepustio Nejtu kako bi mogao više vremena da posveti svojoj porodici, kao i da više radi iza scene.


Pogledajte šta je Grant rekao u jednom od njegovih poslednjih videa na kanalu "King of Random":


Youtube se zvanično oglasio povodom jutjuberove tragične smrti i oprostio se od njega potresnim rečima:

– Veoma smo tužni od kada smo saznali za tragičan gubitak Granta Tompsona, nadarenog, strastvenog i beskrajno znatiželjnog stvaraoca. Izražavamo najdublje saučešće njegovoj voljenoj porodici, timu "King of Random" i fanovima.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence