Pretraži

,,IMALA SAM LOŠA ISKUSTVA SA PRIJATELJSTVIMA“: Zorannah otvoreno o svom privatnom životu

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah obratila se fanovima na platformi Jutjub i otvorila im dušu kao nikada ranije.

  • Imam ovu ideju već neko vreme, da snimim ovaj video, s obzirom na to da mislim da ljudi imaju pogrešnu percepciju o meni, mojim prijateljstvima i o mojim vezama i generalno o mom privatnom životu – započela je poznata blogerka. 


Kako influenserka u poslednjih nekoliko godina snima ređe klipove, ali i storije za svoj Instagram, osetila je potrebu da im se opravda i objasni o čemu je zaista reč. 

  • Družim se sa svojim prijateljima u četiri zida. Jednostavno, ako ih ne pokazujem ne mora da znači da više nismo u dobrim osnosima. Ja sam stvarno imala loša iskustva što se tiče prijateljstava, nema kome nisam pomogla. Dakle i onome ko mi je bio jako blizak i onome sa kim sam imala poslovnu saradnju ali smo bili ok, ali u većini slučajeva to nije izašlo na dobro. Sa druge strane imam prijatelje koje, koliko god se mi voleli, naši karakteri su jako različiti. Dolazimo u situaciju da smo nekim danima u boljim odnosima, a nekim danima u gorim. 

Blogerka je takođe istakla da i ona voli da "zaroni" u tuđi život, pogotovo preko Jutjub platforme, ali da ipak ako nešto nije na društvenim mrežama ne mora da znači da se uopšte ne dešava. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence