Pretraži

HITNO POZVALA ADVOKATA: Zorannah tvrdi da deda pokušava da joj otme nasledstvo

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Kao što je već poznato, jutjuberkina majka Vesna preminula je pre skoro sedam godina i Zorannah se vodi kao jedini naslednik, nzbog čega se nije upuštala u sudske procese da sve ozvaniči i papirom.Međutim, sada se pojavio otac njene pokojne majke, koji je tražio da se pokrene proces za zaostavštinu, o čemu je Zoranu obavestio njen advokat.

Zorannah se po ovom pitanju oglasila i na mrežama, te je snimila video u kom navodi da njen deda pokušava da joj uzme nasledstvo. A, kako joj je advokat rekao, on pravi krivično delo, zbog čega će morati da odgovara pred sudom.

  • On je nasledio mamino grobno mesto i to je sada veliki problem, zato što oni sada neće slati poziv da ti dođeš i da se ostavina vodi prema tebi, da ti naslediš stan, jer po našem zakonu ukoliko je neko već proglašen za naslednika… – govori advokat jutjuberke.

Ubrzo se oglasila i blogerka, koja je istakla da je zbog svega u šoku, posebno jer ona nije u kontaktu sa familijom.

Screenshot: Youtube/Zorannah

Screenshot: Youtube/Zorannah

 

Mamin tata je živ, ali ja nisam u konatktu nis a kim, ja sam sa familijom posvađana i uglavnom, ja sam toliko ažurna i sve, da sam ostavinsku raspravu pokrenula sedam godina nakon što je mama umrla. I, mene sada zove advokatica i kaže da je deda pokrenuo ostavinsku raspravu i da je rekao da je jedini naslednik, zarad nekog grobnog mesta, koje se vodilo na mamu, i to je veliki problem, jer ja kako sam pokrenula raspravu za sve ostalo, kao to sada može dopunski da ide na dedu, deda pritom ima 100 godina – rekla je ona i dodala:

  • On je mrtav hladan rekao da je jedini naslednik moje majke. Kakav naslednik, druže? On je to odradio 2018. godine. A prošle godine mi je stigao mejl, zbog jedne kuće iz Kruševca, koja je na mamu, prebačena je, ali kao oni su stavili klauzulu da ne može da se proda, dok je deda živ – navela je Zorannah i pojasnila:

  • I sad nebitno, ja znam da ta kuća postoji, ali nebitna mi je. Meni stiže mejl od čoveka, kako je razgovarao sa dedom i da kontaktira mene, jer zna da se kuća vodi na mamu. Ja ništa ne razumem… Evo, ja sam u rebusu, sad nam treba advokat u Kruševcu, da vidim da li može da nam proveri da li je deda tražio da se kuća vrati na njega, jer je to sada krivično delo. Kao šta sada da radim? Ovo je bukvalno, ili deda da prijavi da je mislio da si mrtva, ili da kaže da nije znao da postojiš, što je laž, jer imamo mejl u kom se vidi da je znao, ili deda da se tuži. Znači, ljudi, ja sam u šoku! Ovo je paralelni univerzum! Da li su ljudi normalni? – pričala je Jovanovićeva u videu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence