Pretraži

„Zašto se ja opterećujem…“ Helena Topalović objavila privatnu prepisku sa mužem, pa otkrila da nije sve kao što izgleda (FOTO)

Influence
0
helena topalović
Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Influenserka i mlada mama Helena Topalović najnovijim snimkom na društvenim mrežama nasmejala je sve pratioce.

Početkom jula prošle godine, Helena se po prvi put ostvarila u ulozi majke i sa suprugom biznismenom Draganom Aleksićem dobila ćerkicu kojoj je par dao ime Dominika.

Iako njen suprug ne želi da se snima i slika za društvene mreže, kako je sama Helena nedavno otkrila, te nemamo često priliku da ga vidimo na njenom profilu, ona ne propušta da redovno kači brojne detalje iz odrastanja svoje ćerkice.

Influenserka je posvećena majka, a po onome što smo imali priliku da vidimo, ovaj bračni par se trudi da svojoj ćerkici obezbedi samo najbolje.

Sada je Helena podelila najnoviji snimak iz svog doma, i to Dominiku koja jede, pa se našalila na njen račun. „Rođena za Toskanu, sireve i pršutu“, napisala je ona s obzirom na to da je devojčica u tom trenutku jela sir.

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Međutim, da život nije Instagram otkrila je endavno i sama influenserka. Iako se po njenim slikama može zaključiti da Helena uživa u luksuznom životu, brojnim putovanjima, skupocenim automobilima i markiranoj garderobi, ona je pored toga što je mama i uspešna preduzetnica.

Helena u Beogradu drži nekoliko apartmana za iznajmljivanje, a jednim dopisivanjem sa suprugom otkrila je da nije baš sve kao što izgleda na društvenim mrežama.

„Zašto se ja opterećujem kada imam ženu mašinčinu“, napisao je Dragan Heleni, a ona je uz ovu prepisku dodala: „Ja koja kačim samo kafe na Insta, a u stvari u jednom danu uradim nešto što nekom treba 3 dana za isto.“

Foto: Instagram printscreen/helena_topalovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence