Pretraži

,,HEJT JE NEREŠIV PROBLEM“: Elena i Arsa progovorili o sajber nasilju (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Elena i Arsa vrlo su aktivni na društvenim mrežama, i često sa svojim pratiocima komentarišu aktuelne teme, a ovog puta iskreni su bili i ispred naših kamera.



S obzirom da se nedavno desila tragedija na jutjuberskoj sceni pitali smo njih kako reaguju na hejt komentare i šta misle o toksičnosti društvenih mreža.

– Jako je užasno, umesto da smo imali preventivu od toga što se desilo ranije, ne mora to da bude hejt razlog, samo je o tome trebalo da se priča ranije, a ne sada kada se nešto desilo da se priča o tome kao da je to toliko velika stvar. Ogromna je stvar, ali je trebalo da se priča ranije – istakao je Arsa.

Hejt je nerešiv problem, i mislim da svako ko je krenuo da snima se vremenom ili odmah pomiri sa tim, to će uvek biti tako. Jednostavno ne treba da obraćaš pažnju, to brisanje komentara, to ne pomaže, hejta će uvek biti – dodala je Elena.

Iako uzrok tragedije sa Kikom Đukić nije otkriven, mnogi su započeli temu o sajber nasilju koji je ona doživela pre nekoliko godina, pa smo ih pitali i kako oni gledaju na to, da li je odsustvo pomoći drugih influensera jedan od problema, i kako bi se oni snašli u takvoj situaciji.

Sad da se desi nešto, ja znam deset ljudi koji će sigurno stati uz mene, koliko god da je jak influenser u pitanju, mislim da treba ostati svoj – istakao je Arsa.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod teksta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence