Pretraži

,,GLAVNI U IMENIKU JE STAN NA DAN“: Ruža i Stevan otkrili koje rešenje su pronašli kada je njihov intimni život u pitanju

Influence
0
Photo: IDJTV

Poznato je da je Ruža već neko vreme u srećnoj vezi sa svojim kolegom Stevanom, a oni su za naše kamere otkrili na koje probleme u romansi nailaze. 

Ona ima problem, kada joj kažem da imamo probu i nemoj tu pred ljudima, ima nas tu više, glupo je da se tu pred ljudima sad… – započeo je Stevan, ali ga je Ruža prekinula.

To je bio momenat kada smo imali mnogo obaveza, nismo mogli da se pokupimo da se vidimo odvojeno od posla, i naravno da ću ja posle nekog vremena, da mi dođe preko glave da viđam dečka samo na poslovnim događajima, u studiju, na probi i plus na sve to on mi dođe i kaže "E, nemoj to", pa šta bre nemoj, pa kad – dodala je odmah ona.



Iako je Stevan rekao da postoje trenuci za to, nas je zanimalo kada je pravo vreme za takve stvari, s obzirom na to da je on iz Novog Sada, a ona iz Beograda.

Glavni u imeniku je stan na dan, otprilike – rekao je Stevan kroz smeh.

U prvo vreme smo non stop iznajmljivali i on i ja. Ja u Novom Sadu, on ovde. Ja ovde, on u Novom Sadu, baš non stop. A sada na primer, evo danas je kod mene, mislim sami smo – dodala je Ruža.

Za sam kraj razgovora, otkrili su nam da li nailaze na negativne komentare kada je njihova ljubavna veza u pitanju.

– Pozdrav za Tviter ovim putem (smeh). Ne toliko, ali ima. Pre neki dan sam pročitala da je naša veza marketinški trik, ali nisi ti sa mnom i sa njim u četiri zida i ne znaš ništa. Ti znaš onoliko koliko ti ja dam, a ja ti dam na kašičicu – završila je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence