Pretraži

„ENERGIJA MRTVOG PUVALA“: Zorannah žestoko isprozivala Rijanin nastup na Superbowl-u! (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Zorannah; Instagram/badgalriri

Nastup tokom kojeg je Rijana otkrila da je ponovo u drugom stanju izazvao je podeljene reakcije kod publike. I dok većina sa oduševljenjem komentariše koreografiju, drugi, među njima i Zorannah, smatraju da je ovo jedan od lošijih Rijaninih nastupa.



Jutjuberka je u kritikama otišla toliko daleko, da je čak u jednom trenutku planetarno populrnu pevačicu nazvala "mrtvim puvalom":

– Njena energija, energija mrtvog puvala, ne znam zašto nije đuskala, mozda zato što je trudna, a možda je i u fazonu, boli me du*e, nisam dovoljno plaćena. Što se tiče autfita, on je meni strava kad krenem na kafu, ali za nastup na Superboulu – nešto ne valja. Cela prva trudnoća go stomak i rese, a sada objavljuje da je trudna zakopčana do grla, ni ne vidi se da je trudna – rekla je ona, pa nastavila u istom tonu:

  • Prva je takođe koja nije imala gosta, možda zato što je u drugom stanju. Kapiram, ne možes se trudna vrteti oko šipke. Nemojte me shvatiti pogrešno, nastup je bio kul, ali je energija mrtvog puvala, prosto i jednostavno – poručila je Zorannah između ostalog na TikToku. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence