Pretraži

„ZA MENE SU TO BOLNA SAZNANJA“: Ena Luna se oglasila povodom TEŠKE SITUACIJE, pa pozvala pratioce na akciju (FOTO)

Influence
0
ena luna
Foto: Instagram printscreen/enaluna

Popularna novosadska influenserka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, oglasila se povodom jednog humantičnog povoda.

Iako su influenseri neretko meta komentara na društvenim mrežama zbog luksuznog stila života koji uglavnom zagovaraju i pokazuju, oni se vrlo često oglašavaju i povodom humanitarnih akcija u kojima učestvuju, pozivajući njihove brojne pratioce da im se pridruže.

S obzirom na to da je majka dve devojčice, Ena je često isticala koliko je slaba na teške priče, pogotovu kada se radi o deci. Ona je sada prvo podelila da želi da pokloni odeću mlađe ćerkice Daše koju je ona prerasla i zatražila predloge kome bi mogla da je da.

„Ukoliko znate da je nekoj devojčici od godinu i po dana potrebna odeća pišite mi u DM… Prošli put sam sređivala svoj orman i nosila garderobu u svratište, sada je došla Daša na red, a tamo uglavnom svraćaju starija deca (koliko sam uspela da saznam, možda grešim“, napisala je ona, a potom se i oglasila potresena situacijom koju je čula.

ena čubrilo
Foto: Instagram printscreen/enaluna

„Odlučila sam kome ću pokloniti garderobu. Mislim da je u pitanju porodica kojoj je to zaista neophodno, imaju sedmoro dece i žive u jako teškim uslovima. Iskreno šokirana sam, šokirana sam saznanjima koja uvek imam kada se oglasim na ovaj način i kako ljudi žive i kako deca žive. Za mene su to stvarno bolna saznanja i jako mi bude teško što ne mogu svima da pomognem, prosto to je činjenica. Na primer sada mi je bilo beskrajno žao što sam sve svoje odnela u svratište, mogla sam da podelim deo, međutim i tamo je pomoć neophodna svuda“, rekla je Ena.

ena luna
Foto: Instagram printscreen/enaluna

Influenserka je potom pozvala svoje brojne pratioce na zajedničku akciju.

„Zaista sam vas bezbroj puta pozivala na raznorazne humantirane akcije i radila sam šta je u mojoj moći. Ali da li bismo mogli nekako da se organizujemo, da napravim neki profil za to ili šta god, gde bismo sada pred ovaj period koji je zaista najteži u toku godine zbog grejanja i svega ostalog…Da probamo da skupimo što više svega, od garderobe, hrane i da to nosimo porodicama koje su najugroženije. Mislim da je fonadacija jako velika i teška reč, niti imam informacije vezane za to kako se radi, ali da mi imamo neki mali doprinos u tome svemu, jer realno možemo da se udružimo preko društvenih mreža“, predložila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence