Pretraži

Poznatu influenserku ujela ajkula! Otkrila sve detalje zastrašujućeg događaja, pa pokazala jezivu ranu (FOTO)

Influence
0

Popularna hrvatska influenserka Ela Jerković podelila je jezive detalje sa odmora na jednoj od najpopularnijih egzotičnih destinacija.

Ela je naime otišla na Maldive, na kojima je uživala u brojnim aktivnostima koje ova ostrva nude, kao i u savršenim peščanim plažama i kristalno čistom moru. Između ostalog, influenserka je odlučila i da se okuša u plivanju sa ajkulama, međutim sve se završilo tako što je nju jedna od ovih životinja ujela.

Ona je svoje utiske o ovom događaju podelila sa hrvatskim medijima, te je najpre otkrila sa kojom vrstom morskih pasa je plivala.

„Plivanje sa morskim psima mi je oduvek bila želja. Reč je o za ljude bezopasnoj vrsti, morskom psu “dadilji” koji inače jede ribu“, rekla je Ela za „Slobodnu Dalmaciju“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ela Jerković (@elaajerkovic)

Kako je istakla, oni su od vodiča dobili jasne instrukcije o tome kako treba da se ponašaju u blizini ovih životinja, a između ostalog nije im bilo dozvoljeno da ih maze, kao ni da prave nagle pokrete rukama u njihovoj blizini.

„Došao je moj red da uđem u more i zaronim među morske pse dok me vodič snimao podvodnom kamerom. Naravno svih pravila sam se pridržavala i dok sam još bila na površini mora vodič mi je objašnjavao u kojem smeru da zaronim. Osetila sam ugriz na desnoj podlaktici. Na trenutak sam se sledila od šoka, ali nisam osetila nikakav oblik agresije od morskog psa, nikakve nagle kretnje, imala sam osećaj kao da me slučajno ugrizao“, ispričala je ona, pa dodala zašto smatra da je morski pas imao ovakvu reakciju.

„Zašto? Zato sto vodiči bacaju mrtvu ribu s broda kako bi okupili jato morskih pasa u blizinu ljudi u svrhu boljeg iskustva i videa. S obzirom na to da je vodič bacao ribu u mojoj neposrednoj blizini mislim da je morski pas zabunom ugrizao moju ruku umesto ribe, nije nastavljao da napada.“

Foto: Instagram printscreen

Influenserka je potom otkrila kakva je bila njena reakcija, te je istakla da se potrudila da ostane prisebna i smirena kako ne bi dovela u opasnost druge ljude koji su bili u vodi.

„Samo je gricnuo, pustio i nastavio da pliva. S obzirom na moj osećaj da nema potrebe za panikom nisam je ni izazivala nego sam mirno izašla iz mora na brod kako ne bih napravila paniku među ostalim turistima koji su bili u moru. Da sam počela da vrištim i paničirm svi koji su bili u tom trenutku u moru bi verovatno prekršili glavno pravilo, a to je da ne mlate rukama i nogama.“

Ela je između ostalog dodala da sa ranom nije imala daljih problema, kao i da je sve bilo isprano i sanirano na adekvatan način, a da joj je ostao samo „kul ožiljak“ kao sećanje na ovo putovanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence