Pretraži

Ljubav koja ne prestaje: Popularna influenserka i glumac obeleževaju poseban datum, emotivna poruka osvojila društvene mreže (FOTO)

Influence
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Influenserka Dženi Martin i glumac Uroš Jovčić danas obeležavaju godišnjicu velikog datuma za ovaj popularni par.

Ljubavna priča Dženi i Uroša je već dobro poznata javnosti s obzirom na to se mlada influenserka upravo zbog ljubavi prema Urošu preselila u Srbiju sa rodnih Tenerifa.

Oni su se upoznali na snimanju filma „Montevideo, vidimo se“, i iako su u početku bili samo prijatelji s obzirom na to da je Dženi imala tada 16 godina, oni su nastavili kontakt i vremenom se rodila ljubav zbog koje je ona odlučila da se doseli u našu zemlju.

Pre nešto više od pola godine, par je proslavio punih 9 godina ljubavi, a prošle godine im je stigao i najveći poklon kada su postali ponosni roditelji dečaka Olivera.

Danas, oni obeležavaju 3 godine otkako su izgovorili sudbonosno ‘da’, a tim povodom je Dženi na svojim mrežama podelila romantični snimak koji je prikazao pojedine trenutke sa venčanja. Oni su sklopili brak i u crkvi, a influenserka je zablistala u svedenoj venčanici na kojoj je dominirala čipla.

Ono što je ipak privuklo najveću pažnju njenih pratilaca jeste osmeh koji ni glumac ni njegova izabranica nisu mogli da sakriju, a koji svedoči o njihovoj dugogodišnjoj ljubavi koja ne prestaje.

„3 godine od ovog predivnog dana. Volim te“, napisala je Dženi.

Foto: Instagram printscreen/jenniimartin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence