Pretraži

Dunja Jovanić snimila Reels po uzoru na špansku influenserku, pa se suočila sa kritikama (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

Dunja je u klipu poput Marte Siere podizala nogu na svakoj lokaciji na kojoj je snimala Reels u različitim odevnim kombinacijama. Takođe pesma koju stavila u objavi "Nails, Hair, Hips, Heels", može se čuti i kod Marte u Reels-u.

Dunjini fanovi su to primetili, ali je i sama Jovanićeva istakla da joj je devojka iz Španije, koja ima 909 hiljada pratilaca na Instagramu, poslužila kao inspiracija za objavu.

  • Inspo Marta Sierra. Ova devojka razbija Reels! Jedna od omiljenih – otkrila je naša influenserka.


Budući da je Dunja naišla na komentare u kojima su je kritikovali zbog preuzimanja ideje za Reels, ona se oglasila na Insta storiju.

  • Nakon devet godina u ovom poslu sam naučila da selektujem šta ima veze sa mnom, a šta nema veze sa mnom. Sve konstruktivne kritike uglavnom nemaju veze sa mnom. Juče mi je jedna devojka napisala da sam je razočarala zato što sam uradila Reels koji je pre mene radila Marta – rekla je ona i dodala kako je reagovala:

  • Ja onako stanem, prvo mi je bilo smešno, onda sam promenila sedam boja pokušajući da shvatim zašto bih ja nekoga razočarala. Poenta Reels-a jeste da postoji jedna muzika koja je sada u trendingu i jedan fazon videa koji svi rade. Jednostavno što bolji talas uhvatite, što ranije uradite taj fazon, to će vam Reels bolje proći. 94% Reels-a koje sam ikada uradila je neko uradio pre mene i to tako funkcioniše još od TikToka. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence