Pretraži

Dunja Jovanić pokazala svoj problem na koži

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

Naime, popularna influenserka uzor je mnogim mladim devojkama i veliki broj ženske populacije prati je i sledi njene savete, kako modne, tako i životne. 



Ovoga puta Dunja je objavila video gde je pokazala, da ona kao i sve žene se suočava sa istim problemima na koži, da i njoj nije uvek skroz čisto lice, jer ponekad joj izađe bubuljica. Ona se našalila na svoj račun i napisala ,,meet DRAGOMIR".

Zapravo Dunja je na simpatičan i smešan način objavila da trenutno na licu ima jednu bubuljicu koju je nazvala ,,Dragomir" i zapevala veliki hit Zdravka Čolića – Produži dalje.

Photo: Instagram/imfashionbabe

Photo: Instagram/imfashionbabe

 

Influenserka je ovim putem želela da podigne svest kod mladih devojčica i devojaka, da ne treba da se opterećuju svakom nepravilnošću  na svome telu ili licu, već da je bitnije način na koji će to izneti i ono što nose u sebi. 

Iako mnogi misle kako javne ličnosti nemaju takvih prpblema, da su one uvek lepe, doterane, bez ijedne mane, zapravo nije tako.  A ovaj put nam je to pokazala i Dunja na vrlo simpatičan način i razbila predrasude o istom. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence