Pretraži

Dunja Jovanić otkrila kako da postignete prirodni make-up look

Influence
0
Photo: Promo

„Volim da izgledam sveže i jednostavno – da koža izgleda prirodno. Često izađem iz kuće samo sa malo tena, maskarom i sređenim obrvama“, rekla je Dunja i dodala da i na drugima najviše voli da vidi ovakav look.

„Sviđa mi se kada devojke koriste šminku kako bi naglasile svoju lepotu i crte lica, a ne kako bi se zamaskirale. Znate onaj momenat kada vidite devojku i jednostavno vam je prelepa, a ne znate zašto. Sva je nekako slatka – ne znaš da li se umila ili se zaljubila“, rekla je Dunja kroz osmeh. 

Za takav izgled, Dunja preporučuje dobru, ali ne pretešku podlogu, senku u jednoj boji, maskaru i nezaobilazni hajlajter i sjaj za usne. U priči o omiljenim make-up proizvodima, društvo Dunji Jovanić pravio je naš proslavljeni šminker Dragan Vurdelja, a oboje su se složili da je pored šminke neophodno imati dobru energiju i osmeh na licu, jer onda sve izgleda mnogo bolje. 

„Nekada vidite devojke sa dve različite obrve ili dva različita ajlajnera, ali kada se nasmeju, to se manje vidi“, rekao je Vurdelja i dodao da je nova KIKO Milano A Holiday Fable kolekcija baš po njegovoj meri, jer svi proizvodi poseduju pravu dozu sjaja, pogotovo u vreme proslava i praznika. „Volim kada make-up sija, nekako podiže raspoloženje i meni i osobi koju šminkam. Za svakodnevni izgled, pod tim podrazumevam fino presijavanje usana, tena i senki, bez teških pigmenata i neprirodnih nijansi“, zaključio je on. 

KIKO Milano MAKE-UP MARATON traje tokom celog vikenda u šoping centru Galerija, a u subotu, 25. decembra od 17h, vas na make-up štandu očekuju glumica Tamara Dragičević i celebrity šminkerka Nena Ilić, dok je nedelja od 16h rezervisana za glumicu Olju Lević i šminkera Milana Bauranova.

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Photo: Promo

Photo: Promo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence