Pretraži

DUNJA JOVANIĆ SE NAŠLA NA SCENI IDJSHOWA: Zapevala veliki hit, pa se obratila jednom članu žirija (FOTO)

Influence
0
Dunja Jovanić influenseri
Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Dunja Jovanić je podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram zanimljiv video snimak koji je zabeležen na sceni IDJ Show-a.

Svedoci smo toga da kada se Dunja nađe u izlasku ne propušta priliku da dođe do mikrofona, a ovog puta je to uradila i u IDJ studiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Naime, influenserka Dunja Jovanić gostovala je na IDJ televiziji, a koliko joj se dopao IDJShow studio, pokazala  je svojim brojnim pratiocima na Instagramu snimkom koji je zabeležila upravo na ovom mestu.

Ona je na svom Instagram storiju objavila snimak gde se našla na bini IDJ Showa i zapevala veliki hit, a na snimku je označila i Natašu Bekvalac koja je ujedno i jedna od IDJCoacheva u ovoj sezoni.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe
Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Razlog zašto je označila Natašu je taj što je kraju snimka napravila montažu čuvenog komentara Bekvalčeve iz prve epizode IDJ Showa, gde se jednom od takmičara obraća rečima ‘‘Smiri se, malo se smiri, budi malo više kul!“, a ova njena izjava postala je viralna na društvenim mrežama.

Dunja je na sebi ovom prilikom nosila oversized sako bebi roze boje ispod čega je imala pink top jarke boje, a sve to je ukombinovala sa širokim pantalonama i pink cipelama na štiklu.

Sudeći po snimku koji smo imali priliku da vidimo na njenom profilu, ne možemo, a da se ne složimo da bi se Dunja definitivno uklopila u IDJ Show!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence