Pretraži

„DOŽIVLJAJ JE NEOPISIV“: Porodila se Adriana Kadar, muž Sava van sebe od sreće (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Adriana je još juče najavila odlazak u porodilište, a cela porodica je sa nestrpljenjem iščekivala najlepše vesti, koje su ubrzo i stigle.



Ovaj influenserski par je nedavno podelio sa svojim pratiocima da će Sava imati priliku da prisustvuje porođaju, što do skoro nije bilo moguće zbog pandemije. 

Nakon porođaja, Sava je preneo celo iskustvo kroz emotivni video snimak koji je okačio na društvene mreže. Usledili su brojni komentari i čestitike od njihovih najbližih, prijatelja, fanova, ali i brojnih poznatih ličnosti.

Nemam snage ni mnogo da pišem… Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv, a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu. Hvala svim ljudima koji su nam danas poželeli sreču. Toliko ima divnih ljudi koji se raduju tuđoj sreći. Bravo – napisao je Sava, a potom se na društvenim oglasila i Adriana, koja je ukratko prenela svoje utiske nakon porođaja uz emotivni snimak u kom joj je naslednica prvi put u rukama.

Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatno što ću pamtiti do kraja života – napisala je ova mlada influenserka.

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence