Pretraži

DONELA ZMIJU NA CRVENI TEPIH: Poznata jutjuberka postala najomraženija internet zvezda (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/tanamongeau

Ovogodišnja dodela MTV VMA nagrada je definitivno bila jedna od najuzbudljivijih do sada. Prvo je šokirala Cardi B koja se javno zahvalila ženi koja joj uklanja celulit iz spotova, zatim Majli Sajrus koja se pojavila sa novom devojkom, pa Džon Travolta koji je pomešao Telor Svift sa transvestitom.

——————– Sponsored ——————–

Međutim, ono što je ukralo najviše pažnje bila su izdanja na crvenom tepihu gde su dva stajlinga ukrala najviše pažnje. Poznata jutjuberka Tana Monžo i pevačica Gabrijela Vilson su se na slikanju pojavile sa zmijama oko vrata.



Budući da je Tana jutjuberka koju na društvenim mrežama prate milioni, borci za prava životinja smatraju da je zmija kao aksesoar nedopistiva jer influenseri važe za uzore mladima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

snake, bitch. @mtv

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on Aug 26, 2019 at 5:08pm PDT

Ovo nije prvi put da Tana šokira javnost. Naime, ona je bila u vezi sa glumicom Belom Torn, a raskid nije bio nimalo lep. Nakon toga je uplovila u romansu sa jutjuberom Džejkom Polom, za kojeg se navodno i udala ovog leta, mada su oboje priznali da svadba nije bila prava, već da trik za privlačenje pratilaca i pažnje.

Tana je htela da postane i pevačica, ali pošto joj nije išlo rešila je da snimi svoj rijaliti "Tana puni 21 godinu".

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence