Pretraži

„Dokle si ti dogurala“: Tamara Kalinić jednim snimkom pokazala da se kreće u samom vrhu svetskog džet-seta (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Influenserka Tamara Kalinić otputovala je u Pariz kako bi prisustvovala reviji svetski poznatog brenda, na kojoj je gost bila i manekenka Naomi Kembel, a dve prijateljice su snimile video koji je oduševio mnoge.

Tamara je već godinama rado viđen gost na mnogobrojnim revijama svetskih poznatih brendova, koji je i oblače za ove prilike, te se influenserka može pohvaliti brojnim skupocenim komadima u svom ormanu.

Ona je, takođe, među retkim influenserka sa naših prostora koja se probila na stranom tržištu i uspela da ostvari zavidna prijateljstva sa mnogobrojnim svetskim zvezdama.

Sada je Tamara prisustvovala reviji poznatog brenda Chanel održanoj u čuvenoj Operi Garnije u Parizu. Sve je delovalo kao jedan veliki bal koji su ispratili mnogobrojni mediji, a kom su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti među kojima se pronašla i manekenka Naomi Kembel.

Naomi je veoma poznato ime u svetu modelinga, a na ovoj reviji joj je omiljeno društvo bila upravo Tamara Kalinić. Njih dve su u nekoliko navrata uslikane zajedno, a Tamara je objavila i jedan klip sa poznatim modelom. Njih dve su zajedno rekonstruisale poznatu scenu iz serije „Gossip girl“, i po svemu sudeći odlično se zabavile.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ovaj video izazvao je oduševljenja kod mnogobrojnih Tamarinih pratilaca koji ne prestaju da komentarišu:

„Dokle si ti dogurala, bravo“, „Jednog dana je opljačkaju u vozu, a drugog spontano snima TikTok sa najpoznatijim super modelom na svetu“, „snovi se ostvaruju“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa.

Inače, Tamara i Naomi već duži niz godina održavaju svoje prijateljstvo. Naime, one su zajedno proslavile Novu godinu u Dubaiju, na luksuznom odmaralištu u atmosferi koja je oduzimala dah, a svojim autfitima koje su ponele tom prilikom, svima su pokazale zašto je moda njihov posao.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence