Pretraži

„DOK SE NE USUDIŠ DA IGRAŠ, NE ZNAŠ ŠTA JE POBEDA ILI GUBITAK“: Angel Tatjana u novom videu o životu i neuspesima

Influence
0
Screenshot: Instagram/ angel.tatjana

Iako je, kako kaže, dugo izbegavala da priča o svom životnom putu i teškim spletom okolnostima koje su joj se dogodile, sada je odlučila da progovori o tome.

Prema njenim rečima, pogađa je što definicija uspeha, koja se danas meri samo materijlnim i finansijskim, daje osećaj neuspešnosti, utiče na samopouzdanje i razvoj. A, onda, kaže, "ukoliko ne postignete cilj koji ste zacrtali, dolazi do kritike i osude okoline".



– Publika će uvek postojati i neće nam se uvek sviđati. Ljude koji vas kritikuju treba da svrstate pod fiokom. Oni se bave tuđim životima, a svojim ne. Kada ne uspeš nešto da uradiš i razočara te mišljenje drugih i osećaj da nisi uspeo, jako često se u tome izgubimo. Ono što je važno je šta mi mislimo i koliko smo na tom putu izrasli kao ličnost. Kad god razmišljamo o motivaciji, uvek je prvo pitanje da li sebi stvaramo komfor na putu ili samo prihvatamo put.

Ono što mnogi nisu znali da se iza lepog lica i osmeha manekenke krije više nego naporan životni put pun odricanja, ali nakon svega je uspela da "ispliva".

Screenshot: Youtube/ANGEL TATJANA

Screenshot: Youtube/ANGEL TATJANA

 

  • Ne volim svoju biografiju i svoju životnu priču, jer ne volim od sebe da pravim žrtvu. Sa 15 godina krenula da živim sama, od tada finansijski brinem za sebe. Majka, koja je brinula o porodici je za mene moj idol – istakla je Tatjana u svom videu koji je podelila na Jutjubu.

Ovim videom želi, zaključuje Angel Tatjana, da pomogne svakome ko se našao u istoj ili sličnoj situaciji.

– Sve dok si u publici, i ne usudiš se da igraš, nikad nećeš znati šta je pobeda ili gubitak.

Inače, Angela je sada u srećnoj ljubavnoj vezi, zadovoljna je životom, a najavila je i nova snimanja, što je dodatno obradovalo njene brojne fanove.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence