Pretraži

Đina Džinović u do sada neviđenom izdanju: Influenserka pozirala u kecelji, pa pokazala kako se snalazi u kuhinjskim poslovima (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Mlada influenserka Đina Džinović pozirala je u nesvakidašnjem izdanju, u kom publika svakako nije navikla da je vidi, pa objavama u kecelji privukla veliku pažnju pratilaca.

Život Đine Džinović svakodnevno na društvenim mrežama prati veliki broj ljudi. Influenserka privlači veliku pažnju svakom svojom objavom, pa samo na Instagramu ima preko 130 hiljada pratilaca.

Ona neretko pokazuje luksuz u kom uživa, skupocena putovanja, nakit i atrakivne modne kombinacije koje koštaju čitavo malo bogatstvo.

Influenserka je pored toga veliki ljubitelj hrane, te se na njenom profilu često mogu videti fotografije i snimci iz poznatih restorana. Ona po svemu sudeći ima prefinjen ukus, koji neretko pokazuje, međutim, sada je mlada influenserka za svoj Instagram profil pozirala u izdanju u kom do sada nismo imali prilike da je vidimo.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Naime, čini se da je Đina ovoga puta odlučila da umesto da samo uživa u hrani i sama se upusti u spremanje iste. Tako se ona pronašla u jednom poznatom restoranu sušija, gde je uslikana sa keceljom i rukavicama na rukama. Premda u, za nju nesvakidašnjem izdanju, ona je ipak uspela da ispozira u svom stilu, pa je i ovom objavom privukla veliku pažnju pratilaca.

Nakon ove objave, ona je postavila još dve fotografije, na jednoj pokazujući proces spremanja hrane, a na drugoj je pokazala krajnji rezultat.

Foto: Instagram printscreen/djinadzinovic

Podsetimo se, ona je i ranije isticala da je veliki ljubitelj sušija i ostale azijske hrane, pa je jednom prilikom podelila mim na kom se vidi žena koja uživa u jednom restoranu dok isprobava suši i druge specijalitete azijske kuhinje, a u samom videu je stajao naslov:

„Stanje na računu: 1500 dinara. Ja:“

Ovim je Đina otkrila da najviše uživa u ovoj vrsti hrane, te se našalila na račun svoje finansijske situacije.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence